Догляд за ротовою порожниною
Професійний догляд за ротовою порожниною з Швейцарії! Продукція TEBODONT® представлена ексклюзивно в аптеках і стоматологічних клініках. TEBODONT з маслом чайного дерева для оптимального догляду за зубами і ротовою порожниною.Проблеми з яснами, підвищене утворення зубного нальоту TEBODONT® надає заспокійливу, лікувальний, укрепляющееі відновлювальний вплив на ясна. TEBODONT® ефективний при лікуванні проблемних ясен і підвищеного утворення зубного нальоту. TEBODONT® з успіхом пройшов клінічні випробування. ГЕЛЬ ДЛЯ ЗУБІВ З МАСЛОМ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА TEBODONT, 75 МЛ

Відбілювання
Відбілювання зубів зазвичай проводиться шляхом впливу перекису водню (H2O2) на дентин зуба (який розташовується безпосередньо під емаллю). Коли перекис водню проникає крізь емаль, пігментація в дентинних канальцях окислюється, і з'являється білий колір, який просвічує через напівпрозору емаль. У традиційних системах відбілювання зубів для стимулювання процесу окислення використовують лампи, які крім світла випромінюють тепло. Недоліком цього методу є те, що нагрівання викликає безліч побічних ефектів, в тому числі, свербіж і роздратування шкіри, подразнення ясен, опіки від легкої до важкого ступеня. Крім того, більшість ламп випромінюють шкідливе ультрафіолетове випромінювання.

Імплантація
​​​​​​​Протягом всієї історії свого розвитку людство намагалося навчитися відновлювати втрачені зуби. Наукові експериментальні дослідження в кістковій тканині, розпочаті шведським вченим Бранемарк в середині 20 століття, показали, що зубні імплантати не викликали негативних побічних явищ в живому організмі. У 1965 році почалися клінічні дослідження, успішні результати яких були опубліковані в 1971 році. У 1981 році Бранемарк і Едель підвели підсумки 15-річного дослідження: 90% імплантатів успішно функціонували протягом усього терміну спостереження. У нашій країні імплантологія стала офіційно визнаним розділом стоматології в 1986 році. За цей час з'явилися докази того, що імплантація є надійним і передбачуваним методом лікування.

Виправлення прикусу
До недавнього часу єдиним способом досягнення рівних зубів вважалося протезування-покриття зубів коронками. Слово «брекети» на дорослу людину наводило жах. Нікому не хочеться носити «скоби» декілька років. Крімтого неповна інформація, низький рівень знань формували забобони, що викликають недовіру до ортолікування . Сьогодні ставлення до ортодонтичного лікування у дорослих менше скептичне. Разгорнуті показання до протезування все більше замінюються альтернативними методами лікування.Перед будь-яким втручанням / лікуванням необхідно провести діагностику і скласти план лікування. Обов'язковими, тобто без яких не можна проводити лікування, методами обстеження в ортодонтії є:

Протезування
Протезування зубів (Ортопедична стоматологія) Вініри, металокерамічні і цільнокерамічні коронки, безметалова кераміка, знімні протези, Бюгель в сучасному протезуванні зубів, або, як відновити зуби за допомогою стоматолога-ортопеда. Відсутність зубів у роті призводить до безлічі проблем, таких як: -неможливість повноцінно прожувати їжу, а це підвищений ризик розвитку захворювань шлунково-кишкового тракту;

Видалення зубних відкладень
Самий ретельний догляд за порожниною рота вдома не може замінити професійну гігієну. Часто ми стикаємося зі стійким нальотом на зубах, впоратися з яким в домашніх умовах буває складно. І одним з найбільш оптимальних методів очищення зубів від нальоту є техніка Air Flow. Суть процедури в тому, що поверхня зубів обробляється сумішшю води і порошку (на основі бікарбонату натрію) під тиском. Повністю знімається наліт курця, наліт від кави, чаю, в тому числі добре очищається наліт в анатомічних ямках і на бічних поверхнях зубів.

1 2 »