Плазмоліфтинг. Підготовка до процедури.
Лікувальним фактором являється власна кров , від якості якої напряму залежить терапевтичний ефект. Тому пацієнтам рекомендується скорегувати спосіб життя. На попередній консультації лікар розповість про суть плазмоліфтингу. Після огляду ротової порожнини, вивчення панорамного знімку щелеп, історії захворювання, супутніх захворювань, результатів аналізів крові та при відсутності протипоказаннь, лікар назначає день проведення процедури. Ін'єкції плазми роблять після проведення професійних гігієнічних заходів. За декілька днів до маніпуляції пацієнту необхідно відмовитися від вживання алкоголю та паління. Зміни необхідно внести також в раціон харчування, виключивши гостру, сольону, копчену, смажену, жирну їжу. Кількість води необхіно збільшити до двох літрів на добу, а від кави та міцного чаю, краще відмовитися. Перед процедурою заборонено приймати ліки, що розріджують кров (антикоагулянти та аспіринвмісні препарати). Плазмоліфтинг рекомендується проводити в ранковий час або впродовж дня, за декілька годин до ввізиту слід обмежити прийом їжі.

Догляд за ротовою порожниною
Правила гігієни ротової порожнини

Гелі для відновлення зубної емалі
Джі Сі Тус Мус (GC Tooth Mousse) - крем-паста допомагає прибрати білі плями на зубах (у дітей і дорослих), захищає зуби жінок під час вагітності, зміцнює зуби, Тусмус використовують і для профілактики. Все це завдяки вмісту біо- кальцію і фосфору в препараті. GC Tooth Mousse - це водорозчинний крем, що містить Recaldent СРР-АСР (Казеїн Фосфопептід- Аморфний Кальцій фосфат). У середовищі порожнини рота СРР-АСР міцно зв'язується з біо плівкою, зубним нальотом, бактеріями, гидроксиапатитом і м'якими тканинами, доставляючи біо-доступні кальцій і фосфор. Слина підвищує активність СРР-АСР, а приємний смак мусу підсилює слиновиділення. Чим довше СРР-АСР і слина знаходяться в порожнині рота, тим ефективніше результат. Поверхневе нанесення мусу, що містить біо-доступний кальцій і фосфор забезпечує додатковий захист твердих тканин зубів, нейтралізує продукти життєдіяльності кислотоутворюючих бактерій, що входять до складу зубної бляшки, а також нейтралізує кислотну атаку при попаданні кислоти в порожнину рота з інших внутрішніх і зовнішніх джерел.

Поради, які допоможуть зберегти зуби здоровими
Як відомо, чистити зуби потрібно два рази в день, після їди, і не забувати використовувати зубну нитку, йоржики і ополіскувачі для рота. Фахівці нашої клініки рекомендують зубні щітки «Курапрокс». Протягом семи років ми користуємося такими щітками. Ті з пацієнтів, які одного разу придбали щітку «Курапрокс» не можуть вже використовувати щітки інших виробників. У нас не було жодного пацієнта кому б щітка не сподобалася. Кожному пацієнту після професійної чистки зубів ми рекомендуємо поміняти стару зубну щітку і при можливості придбати щітку «Курапрокс», навчаємо чищенні зубів зубною щіткою «Курапрокс» на спеціальній демонстраційної моделі, а також безпосередньо в порожнині рота. Індивідуально підбираємо йоржики і флоси.

Краща зубна щітка!
Сьогодні не потрібно пояснювати важливість догляду за порожниною рота і зубами. Але чистка зубів навіть більше ніж двічі в день малоефективна, якщо це робиться без індивідуального підбору зубної щітки, тим більше, якщо у вас є проблеми в ротовій порожнині. Справитися з ними можна за допомогою зубних щіток Курапрокс компанії Curaden. Моделі мають чітке цільове призначення і спеціалізацію: від зубної щітки для підлітків до хірургічної зубної щітки, що має 12000 надм'яким щетинок і застосовується після променевої терапії або втручання хірурга! Природні поглиблення на зубах (фісури), бічні поверхні зубів, аттачмени (кріплення, здатні фіксувати знімні зубні протези), брекети - саме для їх чистки і створені швейцарські зубні щітки.

Бруксизм
Бруксизмом називають денну і нічну патологічну жувальну активність, яка полягає в скрегіт і постукуванні зубами, а також в їх терті і натиск. Скреготіння зубами і їх натиск, по суті, є одним і тим же патологічним феноменом, проте скрегіт супроводжується характерними шумовими проявами. Розділяють дві форми бруксизма: в стані неспання і під час сну. У деяких людей бруксизм проявляється в денний час в моменти нервового напруження, а у інших він виникає уві сні. У дорослих можливий денний бруксизм, нічний бруксизм або поєднання обох форм. У дітей бруксизм, як правило, проявляється вночі. Бруксизм є приватним проявом генералізованого процесу, що характеризується різноманітними соматичними порушеннями і викликаного психологічним стресом. Першим свідком такого процесу, як правило, стає стоматолог. На локальному рівні бруксизм призводить до порушення природного співвідношення зубів, що значно ускладнює їх відновлення або створення протезів з опорою на імплантати. Нерідко саме бруксизм призводить до невдачі лікування. Ще Гіппократ стверджував, що «стирання зубів вказує на сум'яття душі». Цей афоризм відображає глибину проблеми, яка виходить далеко за межі стоматології.

1 2 3 4 »