Скайси і Твінкл

Прикраса на зуби

 
Прикраса зубів - модна, проте аж ніяк не нова тенденція: традиція прикрашати зуби різними способами існувала ще у древніх народів. Прикрашали зуби за допомогою каменів особи високою приналежності, по ним можна було без помилки визначити приналежність людини.
 
Сьогодні для прикраси зубів використовуються скайси і Твінкл.
 
       

Скайси - це дуже маленькі, легкі і плоскі ювелірні прикраси, виготовлені спеціально для установки на зуби. Камінь, який має найрізноманітніші форми і розміри, що як не можна краще зміцнюється на зубі. Розмір каменю обмежується 2,5 мм в діаметрі.
Камені підбирають, спираючись на бажання клієнтів. Тут можуть використовуватися діаманти, рубіни, сапфіри, а також інші типи напівкоштовних каменів.
 
Стрази на зубах не мають відношення до коштовних каменів. Їх виготовляють з напівкоштовних матеріалів, або тих, які не мають цінності. Вони відполірувати до дзеркального блиску і не тьмяніють навіть через час. Такий виріб чарівно блищить на зубі. Його можна використовувати не тільки у вигляді прикраси, але і для того щоб приховати такі недоліки як плями на емалі або різні нерівності.
 
Твінкл - цей новий матеріал являє ті ж самі скайси, тільки тут використовується не один камінь, а маленька фігурка, в яку інкрустували коштовність, При цьому фігурки можуть бути самими різними: крапельки, змійки, зірочки, півмісяці, літери, смайлики і так далі. перед приклеюванням скайсов поверхню зуба ретельно обробляється професійним стоматологом (ідеально чиститься і сушиться). Скайси наклеюються на зуби за допомогою спеціального пломбувального матеріалетот новий матеріал являє ті ж самі скайси, тільки тут використовується не один камінь, а маленька фігурка, в яку інкрустували коштовність. При цьому фігурки можуть бути самими різними: крапельки, змійки, зірочки, півмісяці, літери, смайлики і так далі. Установка займає близько 10 хвилин.
Прикраси клеяться на емаль так само, як ортодонтический брекет і не шкодять зубу.
Немає ніяких заборон встановлювати прикраси підліткам, але слід завжди отримувати згоду батьків на постановку прикраси.
 
 
Скайси не заважають чистити зуби, наявність прикраси лише спонукає до догляду за зубами, тому що привертає більше уваги до усмішці
 
 
Прикраса, встановлене на натуральний зуб і на порцелянові коронки триматиметься до тих пір, поки Ви самі не вирішите його зняти.
 
Зняття повинен здійснювати професійний стоматолог. Прикраса знімається з зуба також як і брекети. Далі відполірувати весь композит. Зуб шліфується і полірується. Зауважте: забирається тільки матеріал, не емаль!
 



Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: