Професійна гігієна
 
 
 
Навіть при регулярному догляді за зубами досить складно забезпечити повноцінне чищення міжзубних проміжків, внаслідок чого в цих зонах відбувається активне накопичення зубних відкладень.
Професійну гігієну порожнини рота слід проводити 1 раз в 6 місяців. За деяких ситуаціях 1 раз в 3 місяці (при наявності імплантів, протезних конструкцій, підтримуюча терапія при пародонтиті, ортодонтичному лікуванні, незадовільній гігієні).
Професійна гігієна порожнини рота проходить в кілька етапів.
 
За допомогою звукового наконечника і спеціально адаптованих насадок видаляються тверді зубні відкладення, як надясневі, так і підясенні. До таких відкладень відноситься зубний камінь. Ця процедура не шкодить емалі зубів і проходить безболісно.
 
 
Потім з поверхні зубів видаляється темний наліт використовуючи наконечник AIR-FLOW (EMS-SWISSQUALITY)
 
 
Методика полягає в тому, що на поверхню зуба під тиском подається повітряно-водна суміш зі спеціальним порошком (або на основі карбонату кальцію, або на основі гліцину). На відміну від традиційної соди (бікарбонату натрію), яка має гострі кути , частинки карбонату кальцію мають сферичну форму і тим самим не дряпають поверхню зуба, а очищають і полірують її.
 
 
За допомогою спеціальних насадок (щіточок, гумових головок) і різних полірувальних паст зуби поліруються. Робиться це для того, щоб поверхня зуба була гладкою і до неї якомога довше не відбувалася фіксація нового нальоту. В кінці процедури, по показанням, насичуємо зуби фтором для зміцнення емалі і зменшення чутливості зубів.
 
Особливе місце в нашій клініці займають уроки гігієни, на яких ми підбираємо індивідуальні засоби гігієни порожнини рота в домашніх умовах, вчимо правильній техніці чищення зубів.



Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: