Догляд за порожниною рота після імплантації зубів
Дентальная імплантація- складний багатоетапний процес, що вимагає відповідального ставлення не тільки лікаря, який проводить операцію, а й самого пацієнта. Для того, щоб знизити ризик виникнення ускладнень і відторгнення імплантату до мінімального і максимально продовжити термін його служби, необхідно строго виконувати приписи лікаря, в тому числі і що стосуються особливостей гігієнічного догляду за порожниною рота в різні терміни після імплантації. Особливо важливі ці рекомендації на післяопераційному етапі, так як слизова оболонка рота ще вразлива для інфекції. Вся післяопераційна терапія спрямована на два моменти:

Рекомендації після відбілювання зубів
Після процедури відбілювання протягом 24 годин рекомендується «біла» дієта: рис, кисломолочні продукти (сир, сметана, молоко, кефір, йогурт без добавок), картопля пюре (без вершкового масла), курка відварна, риба біла відварна, банани, хліб білий , вода негазована.Не рекомендуються всі фарбувальні продукти: чай, кава, газовані напої, вино червоне, коньяк, кольорові овочі (червоний перець, морква, буряк, томати), спеції, приправи, гриби, соки, пиво, шоколад, а також не користуватися кольоровими зубними пастами і губною помадою.

Рекомендації після чистки зубів
Пам'ятка пацієнту після проведення професійного чищення зубів Ось Ви вийшли з кабінету лікаря - гігієніста з сліпуче чистою і сяючою посмішкою! Як хочеться, щоб це відчуття чистоти зберігалося якомога довше. Що ж можна зробити, щоб до наступної професійної гігієни накопичити якомога менше зубних відкладень, які підтримують запалення в яснах і порушують красу Ваших зубів?

Рекомендації після видалення
Ну ось, нарешті все позаду. Жодна людина не залишає кабінет хірурга без пережитого стресу, навіть якщо видалення пройшло дуже легко і безболісно. Стрес з'являється вже при очікуванні операції видалення і дуже часто супроводжує Вас до самого повернення додому. Тому нерідко спроби відновити з пам'яті, що говорив лікар, не дають очікуваного результату. А рекомендації після видалення дуже важливі для нормального загоєння рани. Ми спробуємо Вам допомогти і нагадати основні рекомендації, щоб Ваш процес загоєння проходив легко і комфортно!Дані рекомендації носять лише допоміжний характер і ні скільки не замінюють рекомендації в конкретному випадку.

Скайси і Твінкл
Прикраса зубів - модна, проте аж ніяк не нова тенденція: традиція прикрашати зуби різними способами існувала ще у древніх народів. Прикрашали зуби за допомогою каменів особи високою приналежності, по ним можна було без помилки визначити приналежність людини.

Про дотримання всіх норм санітарно-епідеміологічного режиму
У нашій клініці введена так звана програма АНТИСНІД, яка передбачає максимальне використання одноразових матеріалів (стерильні серветки, покриття, стакани, Слиновідсмоктувачі, халати, шапочки, маски, рукавички, бахіли і ін.), Обробку дезинфектантами всіх поверхонь меблів, апаратури до і після прийому кожного пацієнта, проведення дезінфекції та стерилізації мед. інструментарію.

« 1 2 3 4 »