Краща зубна щітка!

Зубні щітки CURAPROX

Сьогодні не потрібно пояснювати важливість догляду за порожниною рота і зубами. Але чистка зубів навіть більше ніж двічі на день малоефективна, якщо це робити без індивідуального підбору зубної щітки, тим більше, якщо у вас є проблеми в ротовій порожнині. Справитися з ними можливо за допомогою зубних щіток Курапрокс компанії Curaden.

Моделі мають чітке цільове призначення і спеціалізацію: від зубної щітки для підлітків до хірургічної зубної щітки, що має 12000 надм'яким щетинок і застосовується після променевої терапії або втручання хірурга! Природні поглиблення на зубах (фісури), бічні поверхні зубів, аттачмени (кріплення, здатні фіксувати знімні зубні протези), брекети - саме для їх чистки і створені швейцарські зубні щітки.

Курапрокс - купити чи не купити?

Познайомимося ближче з продукцією компанії Curaden.

Зубні щітки curaprox мають щітинки з поліестеру. На відміну від традиційного нейлону, поліестер вбирає вологу в шість разів менше, а в результаті не втрачає гнучкість і пружність щітинок в процесі чищення зубів. Вони проникають у важкодоступні місця.

Окремо відзначимо монопучкові зубні щітки. Головка такої щітки виконана у формі круглого пензлика з надтонкими щітинками. Ніякого тиску на ясна! Щітка прекрасно «вписується» в анатомію порожнини рота. Аттачмени, імплантанти, брекети, різні зубні протези це і є область застосування монопучкових щіток. Компактно розташовані широкі і м'які щітинки якісно очищають вертикальні поверхні зубів.

Якщо ви вирішили купити  зубні щітки Curaprox, то повинні знати, що вони створені для людей будь-якого віку і з різним станом зубів, що говорить про професіоналізм їх розробників і швейцарську якість. Різні форми головок: традиційна, в формі пензлика, з подовженним поглибленням спеціально для очищення ортодонтичних конструкцій в порожнині рота - все це говорить саме за себе. А кількість щітинок на щітках, коливається від 1560 до 12000!




Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: