Поради, які допоможуть зберегти зуби здоровими

                                                                                                       

Правильно чистимо зуби

Як відомо, чистити зуби потрібно два рази в день, після їди, і не забувати використовувати зубну нитку, йоржики і ополіскувачі для рота. Фахівці нашої клініки рекомендують зубні щітки «Курапрокс». Протягом семи років ми користуємося такими щітками. Ті з пацієнтів, які одного разу придбали щітку «Курапрокс» не можуть вже використовувати щітки інших виробників. У нас не було жодного пацієнта кому б щітка не сподобалася. Кожному пацієнту після професійної чистки зубів ми рекомендуємо поміняти стару зубну щітку і при можливості придбати щітку «Курапрокс», навчаємо чищенні зубів зубною щіткою «Курапрокс» на спеціальній демонстраційної моделі, а також безпосередньо в порожнині рота. Індивідуально підбираємо йоржики і флоси.

Вибираємо зубну пасту

Особливістю зубної щітки «Курапрокс" є те, що завдяки дуже тонкої і густий щетині з поліестеру чистку можна проводити навіть без зубної пасти або використовувати зубну пасту в невеликій кількості. Так як ми підбираємо пацієнтові пасти кращої якості, а вони не дешеві, то виходить значна економічна вигода і при цьому не страждає якість догляду за порожниною рота.

Дія правильно підібраною зубної пасти буде направлено на профілактику, сприяти усуненню тих проблем, які вже є або їх виникнення найбільш ймовірно. Багато пасти містять активні речовини, абразивні компоненти, що при використанні не за призначенням може завдати навіть шкоди Вашим зубам, а в інших випадках бути мало ефективними.

Тому, з метою профілактики та підвищення культури зубів, в стоматологічній клініці "Просто Казка" проводиться навчання догляду за порожниною рота і підбір засобів гігієни абсолютно безкоштовно.

Прислухайтеся до порад лікаря і Ви надовго збережете красу своєї посмішки!




Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: