Гелі для відновлення зубної емалі

Тус Мус (TOOTH MOUSSE)

Джі Сі Тус Мус (GC Tooth Mousse) - крем-паста допомагає прибрати білі плями на зубах (у дітей і дорослих), захищає зуби жінок під час вагітності, зміцнює зуби, Тусмус використовують і для профілактики. Все це завдяки вмісту біо- кальцію і фосфору в препараті.

GC Tooth Mousse - це водорозчинний крем, що містить Recaldent СРР-АСР (Казеїн Фосфопептід- Аморфний Кальцій фосфат). У середовищі порожнини рота СРР-АСР міцно зв'язується з біо плівкою, зубним нальотом, бактеріями, гідроксиапатитом і м'якими тканинами, доставляючи біо-доступні кальцій і фосфор. Слина підвищує активність СРР-АСР, а приємний смак мусу підсилює слиновиділення. Чим довше СРР-АСР і слина знаходяться в порожнині рота, тим ефективніше результат. Поверхневе нанесення мусу, що містить біо-доступний кальцій і фосфор забезпечує додатковий захист твердих тканин зубів, нейтралізує продукти життєдіяльності кислотоутворюючих бактерій, що входять до складу зубної бляшки, а також нейтралізує кислотну атаку при попаданні кислоти в порожнину рота з інших внутрішніх і зовнішніх джерел.

Застосування:

Крок 1

Чистимо зуби звичайної пастою

крок 2

Видавлюємо на палець гель Тус Мус, розміром в дві горошини. Наносимо на передню частину зубів і на внутрішню.

крок 3

Чекаємо 2 - 3 хвилини. Починається рясне слиновиділення (так і повинно відбуватися), завдяки змішуванню зі слиною - гель ефективніше працює.

крок 4

Спльовуємо слину, але ні в якому разі, не полощіть рот. На зубах гель повинен залишитися ще на 10 - 25 хвилин. Приймати їжу можна вже через 30 хвилин.

Опис:

Тус Мус виготовляють з молочного білка (казеїну). Дослідження показали, що позитивний результат застосування пасти, відбувається завдяки казеїнова білку (Phosphopeptide або CPP), який має в своєму складі іони кальцію і фосфати. Цей комплекс є ідеальною лікувальною системою з біо-доступним кальцієм і фосфатами.GC Tooth Mousse застосовується при мінеральному дисбалансі, в тому числі і для захисту зубів при вагітності, для видалення білих плям із зубів, зміцнення зубів, профілактика карієсу.

Переваги:

Тус Мус відновлює мінеральний баланс порожнини рота.

Забезпечує додатковий захист для зубів.

Допомагає нейтралізувати зайву.На смак чудовий і робить зуби більш гладкими і чистими.

Показання:

Відновлення мінерального балансу при слинних недоліках, таких як сухість у роті, або коли належні гігієнічні процедури важко зробити.

Дослідження також показали, що Тус Мус може трансформувати візуальну прозорість нових білих плям в більш природну.

Профілактика карієсу

Ортодонтичне лікування

Гіпоплазія (недорозвинення) емалі

Множинний карієс (профілактика нових утворень)

Прорізування і формування зубів постійного прикусу

Карієс в стадії білої плями

Флюороз (множинні білі плями на зубах)

Після професійної гігієни порожнини рота

Після відбілювання зубів для зменшення чутливості

Прибирає гіперчутливість зубів в пришийковій області




Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: